pure skin i melabel тоник

Тук имате възможност да попитате всичко, което ви интересува относно продуктите на Биотрейд!

Re: pure skin i melabel тоник

Мнениеот biotrade » Пет Фев 26, 2010 2:16 pm

4o4i написа:Мога ли да ходя на козметик за почистване на лице докато се мажа с Pure skin? Горе-долу колко време след началото на ползването му спира лющенето на кожата?

Може, разбира се, но същия ден пропуснете намазването. Ако имате ранички или силно разчоплени места, изчакайте да заздравеят и тогава продължете с Пюър скин тоник.
Лющенето е строго индивидуално и зависи от Вашата кожа, така че, не мога да ви кажа със сигурност кога ще спре. Ако Ви е прекалено силно :( , можете да разредите намазванията или да ползвате Хидромаската сутрин и вечер.
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
Винаги четете внимателно етикетите на продуктите, преди да ги използвате.
biotrade
Администратор

Мнениеот 4o4i » Пон Мар 22, 2010 5:45 pm

След колко време се вижда резултата от употребата на Pure Skin? Аз се мажа вече цял месец и освен, че се беля доста/макар че го употребявам през ден/ и то само на определени места, друг резултат не съм видяла.
4o4i

Мнениеот biotrade » Вто Мар 23, 2010 11:47 am

Здравейте,
беленето е признак на химическия пилинг, който си правите с Пюър скин тоник. Излющването на повърхностния слой клетки ускорява кожната регенерация и на местата, на които това се случва кожата се обновява и подмладява. Този тоник е коктейл от ниско процентно съдържание на Алфа и Бета хидрокси киселини и за разлика от химически пилинг с 50-70% гликолова киселина, при който за 4 седмици драстично Ви свалят повърхностния слой клетки, Пюър скин тоник прави това нежно и бавно без болка и зачервяване. Затова трябва да се въоръжите с търпение и постоянство и да предприемете една цялостна програма, която да не е за месец или два, а да е схема, по която ще се грижите за кожата си от тук нататък.
А какво се случва с хиперпигментните Ви петна? От постовете Ви останах с впечатлиние, че използвате Мелабел крем, имате ли резултати?
Поздрави
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
biotrade
Администратор

Мнениеот 4o4i » Чет Мар 25, 2010 11:31 am

Здравейте! Още преди да почна да използвам Мелабел сън, посредством една камара продукти, бях успяла да избеля доста петната. Мазах се с Мелабел сън около 3 седмици и после реших, че Pure skin ще свърши останалата работа защото има ексфолиращо действие. Допреди да ви се оплача от Pure skin, направо се бях отчаяла от него - много се белех и вместо да видя подобрение изглеждах като гущер. Но от два дни лющенето вече не е толкова интензивно и мисля, че оттук нататък ще се види наистина реален ефект от него.
Поздрави!
4o4i

Мнениеот pasta87 » Пет Апр 30, 2010 4:33 am

Здравейте.Искам да попитам.Беше ми изписан крем Pure Skin на Biotrade.Прочетох,че той избелва и съдържа киселини,а пък аз ходя в момента на солариум.Двете неща несъвместими ли са?
pasta87

Мнениеот biotrade » Пет Апр 30, 2010 10:25 am

pasta87 написа:Здравейте.Искам да попитам.Беше ми изписан крем Pure Skin на Biotrade.Прочетох,че той избелва и съдържа киселини,а пък аз ходя в момента на солариум.Двете неща несъвместими ли са?

Здравейте,
употребата на Pure Skin тоник е абсолютно несъвместима с посещения в солариум. Има риск да се появят пигментни петна по кожата.
Също така, когато ползвате Pure Skin е задължително сутрин да нанасяте крем с висок слънцезащитен фактор - над 40. По този начин ще постигнете оптимален ефект от тоника и ще предпазите кожата си от вредните влияния на ултравиолетовите лъчи.
biotrade
Администратор

Предишна

Назад към Биотрейд отговаря