ПЮЪР СКИН тоник

Re: ПЮЪР СКИН тоник

Мнениеот biotrade » Пон Яну 18, 2010 4:56 pm

Ivy написа:Здравейте,

Какъв е препоръчителния период на третиране на кожата с Pure Skin? Необходимо ли е след определен период да се направи почивка?

Благодаря предварително :)

Здравейте,
няма ограничение във времето за ползване на Пюър скин, нито е необходима почивка. Ако сте достигнали желания резултат, можете да намалите честотата на употреба на тоника до 2-3 пъти седмично, за да поддържате оптималното добро състояние на кожата.

Поздрави
Биотрейд
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
Винаги четете внимателно етикетите на продуктите, преди да ги използвате.
biotrade
Администратор

Мнениеот biotrade » Пон Яну 18, 2010 4:58 pm

slynco написа:zdraveite.
xodix an dermatolog i toi mi predpisa PURE SKIN no nikade nemoga da go namerq.az sam ot dupnica v koqto i apteka da popitam nikoi go nqma. mojete li da mi kajete ot kade moga da si go namerq drugade za6toto mi trqbva spe6no

Здравейте,
Можете да помолите фармацевта във всяка аптека да Ви поръча Пюър скин тоник от склада, от който си зареждат лекарства. Обикновено никой не отказва поръчка на клиент и на следващия ден си получавате продукта. Другият вариант, който вероятно знаете е, че можете да си поръчате от сайта всички продукти на нашата фирма.
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
biotrade
Администратор

Мнениеот biotrade » Пон Яну 18, 2010 5:26 pm

hrisss написа:Здравейте! Искам да попитам уместно ли е използването на тоника заедно с провеждането на лазерна епилация, или е добре да изчакам приключването на процедурите?

Здравейте,
не е препоръчително да използвате тоника по време на лазерната епилация. Когато приключите с процедурите, изчакайте 7 дни и тогава започнете с Пюър скин и не забравяйте ежедневната употреба на слънцезащитен крем, защото кожата Ви ще е по-чувствителна към УВ лъчите.

Поздрави
Биотрейд
biotrade
Администратор

Мнениеот slynco » Пон Яну 25, 2010 10:28 pm

zdraveite
az ot skoro polzvam pure skin i kojata mi po4na da se lu6ti dokolkoto sam zapoznata tova e normalno sled negovoto izpolzvane ,no vaprosa mi e sled kato az polzvam sled pure skin i zineryt da izpolzvam li slancezashtiten krem s visok faktor . na men pure i zineryt sa mi izpisani za6toto az imam problemna koja po to4no akne. molqvi daite mi savet za6toto sam mn pritesnena dane mi satne ne6to na liceto. blagodarq predvaritelno ;)
slynco

Мнениеот biotrade » Вто Яну 26, 2010 5:13 pm

slynco написа:zdraveite
az ot skoro polzvam pure skin i kojata mi po4na da se lu6ti dokolkoto sam zapoznata tova e normalno sled negovoto izpolzvane ,no vaprosa mi e sled kato az polzvam sled pure skin i zineryt da izpolzvam li slancezashtiten krem s visok faktor . na men pure i zineryt sa mi izpisani za6toto az imam problemna koja po to4no akne. molqvi daite mi savet za6toto sam mn pritesnena dane mi satne ne6to na liceto. blagodarq predvaritelno ;)

Здравейте,
абсолютно е задължителна употребата на слънцезащитен крем с фактор 30 сега зимата и фактор 50+ от пролетта до късна есен. В противен случай можете да се сдобиете със сериозна хиперпигментация, което едва ли е търсеният ефект :)
Ако имате въпроси, питайте :)
Поздрави
Биотрейд
biotrade
Администратор

Мнениеот meromero » Сря Фев 17, 2010 6:25 pm

Здравейте,въпросът ми е следния:Имах подкожна пъпка надута и червена и ми казаха да си направя маска от индийско орехче и мед за 20 мин ама аз заспах с нея :lol: (тея работи не са за мъже ) :lol: . На сутринта като се осъзнах че съм с нея и я измих имах червено петно само на едната буза като изгаряне без мехури което хвана коричка за няколко дни и се обели и пъпката я нямаше,но остана червено петно голямо колкото 5 стотинки и стои вече втори месец,уш щяло да се махне..Pure skin tonic ще възвърне ли нормалния цвят на кожата при тази ситуация?Нормално ли е да стои толкова време това петно?Посъветвах се и с някои друг доктор единия вика дефламол,другия предложи този тоник,общо взето казаха, че ще се махне ама не се маха.В моя случай не става въпрос за пигментно петно нали,или греша?
meromero

Мнениеот biotrade » Чет Фев 18, 2010 2:52 pm

Ами да си призная, нямам представа какво е действието на индийското орехче :shock: и това, което се е получило на бузата Ви какво е : пигментно петно или нещо друго. Може би, е най-добре да послушате някой от лекарите през които сте минали, защото те са ви видяли! И понеже все пак сте във форума на Биотрейд ;) ще Ви препоръчам да послушате този, който Ви е изписал Пюър скин! Но не само защото е наш продукт, а защото е по-логичния избор. Дефламолът /доколкото знам/ е предназначен за изгорени участъци, но в началната фаза на изгарянето, когато мястото боли и пари. След 2 месеца няма смисъл от него. С Пюър скин / щом лекарят е преценил/ ще ускорите излющването и петното ще се махне по-бързо.
Незнам дали съм ви от помогнала с този коментар, но само това мога да ВИ посъветвам. Дерматолозите са тези, които ще кажат дали това е пигментно петно или не. За в бъдеще обаче за такива пъпки ползвайте Акне аут крем - с него и да заспите ;) само ще ви е от полза!
Поздрави и успех
Биотрейд
biotrade
Администратор

Мнениеот vanina » Съб Мар 13, 2010 11:12 pm

Каде в Пловдив мога да го намеря? Проверих на няколко места но нямаше точно него :? :? :?
vanina

Мнениеот biotrade » Пон Мар 15, 2010 12:42 pm

vanina написа:Каде в Пловдив мога да го намеря? Проверих на няколко места но нямаше точно него :? :? :?

Здравейте, можете да намерите Пюър скин тоник в аптека "Мальовица", която се намира на бул. Васил Априлов 68. Също така имате възможност да помолите фармацевта във всяка аптека да Ви поръча Пюър скин тоник от склада, от който си зареждат лекарства. Обикновено никой не отказва поръчка на клиент.

Поздрави
biotrade
Администратор

Мнениеот vanina » Пон Мар 15, 2010 11:11 pm

Днес ходих да проверя , но нямаше .Казаха че утре щяла да идва поръчка от София ама не знаели каква :roll: и да съм отишла пак да провера , ама на мен ми е доста далече там :? Проверих и на други места , ама пак нямаше :D :cry:
vanina

Предишна

Назад към Химичен пилинг у дома