Мелабел Сън SPF 50+

Мелабел Сън SPF 50+

Мнениеот анонимен_потребител » Сря Юни 24, 2009 4:35 pm

Интересувам се за ваш продукт - МЕЛАБЕЛ СЪН SPF 50+. Не съм го използвала, а много ми се иска. Притеснявам се от това, че кожата ми е доста проблемна и имам петна по бузите от акне. В аптеката ми казаха, че МЕЛАБЕЛ СЪН SPF 50+ има избелващ ефект. Наистина ли е така, защото в страницата на Биотрейд пише, че е само фотозащитен. Моля ви пишете ми дали този крем мога да го използвам върху кожата на лицето си, без да има странични ефекти и кой от вашите продукти бихте ми препоръчали в борбата срещу петната от пъпки.
Потребители на Биотрейд ни попитаха...
анонимен_потребител

Re: Мелабел SPF 50+

Мнениеот biotrade » Сря Юни 24, 2009 6:12 pm

Мелабел Сън е фотозащитен, некомедоногенен, хипоалергичен крем с широкоспектърна UVA, UVB и IR защита на кожата. Можете да го използвате без да се притеснявате, че ще предизвика странични ефекти върху кожата Ви. Ако желаете да избелвате петната по лицето си, можете да използвате Мелабел тоник, като задължително трябва да нанасяте крем с висок слънцезащитен фактор- над 40, през няколко часа.
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
Винаги четете внимателно етикетите на продуктите, преди да ги използвате.
biotrade
Администратор

Re: Мелабел Сън SPF 50+

Мнениеот dani » Вто Авг 25, 2009 8:07 am

Преди десетина години при едно ходене на море получих някяква фоточувствителност изразена в множество дребни пъпчици с гнойни връхчета по цялото тяло,които за щастие поне не ме сърбяха.Не съм се пекла,стоях си под чадъра.Реших,че като се приберем ще съм се отървала,но не :cry: От тогава почти не се излагам на слънце.Лошото е че проблема не е само по лицето.Преди две три години си слагах инжесции Дипрофос,с които имаше страхотен ефект,но тъй като не са цвете за мирисане при здрави хора реших,че по-добре да не ги правя.Кожата ми с години е станала нормална и не чувствам необходимост от крем.Ако ползвам Мелабел Сън SPF 50+ трябва ли да почиствам кожата си при повторното намазване през деня?
dani

Мнениеот biotrade » Вто Авг 25, 2009 10:31 am

Вероятно имате някаква форма на слънчева алергия, но това може да го каже категорично само дерматолог. Щом сте били и на Дипрофос, значи сте ходили на лекар и знаете, че трябва много да се пазите от слънцето и да ползвате слънцезащитен крем с висок фактор. Относно МЕЛАБЕЛ СЪН не е нужно да почиствате лицето си преди всяко нанасяне през деня.
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
biotrade
Администратор

Мнениеот dani » Чет Сеп 10, 2009 10:21 pm

Не излизам често на слънце,но когато го правя си слагам слънцезащитния крем.Имам малък проблем,по принцип чувствам добре кожата си без крем и сега като слагам ми идва малко в повече.Ще изчезне ли този мазен ефект с времето като ползвам редовно и химичния пилинг
dani

Мнениеот biotrade » Пет Сеп 11, 2009 2:46 pm

dani написа:Не излизам често на слънце,но когато го правя си слагам слънцезащитния крем.Имам малък проблем,по принцип чувствам добре кожата си без крем и сега като слагам ми идва малко в повече.Ще изчезне ли този мазен ефект с времето като ползвам редовно и химичния пилинг

Вероятно проблема ви ще отмине с времето. Опитайте! В противен случай можете да смените продукта и да потърсите нещо по-подходящо за кожата ви. Не трябва да спирате употребата на фотозащитни продукти дори и през зимата след като използвате Pure Skin Tonik. Това може да стане само на Ваша отговорност!
biotrade
Администратор

Мнениеот kremena » Нед Ное 15, 2009 8:30 am

Здравейте. Вчера си купих от една аптека Мелабел Сън СПФ 50. Но ми го продадоха без кутия и съответно беше отворен,т.е. като се отвори самата капачка отдолу няма фолио ,което да премахана. Дали така се продава по принцип самия продукт или в аптеката са ми продали отворен крем?
Моля ,отговорете ми.
kremena

Мнениеот biotrade » Пон Ное 16, 2009 6:08 pm

Здравейте Кремена,
Крем Мелабел Сън СПФ 50+ се продава без кутия и фолио, така че, кремът Ви не е отварян, просто опаковката му е такава. Това неудобство е избегнато в новата опаковка на този продукт, която ще можете да намерите в аптечната мрежа от 1 Януари 2010, а в нашия сайт е налична за онлайн покупка. Това разминаване се получава поради факта, че в аптеките има количества, които трябва да се изчерпят, за да заредят от новата опаковка. Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви уверяваме, че качествата на крем Мелабел Сън са на високо ниво! :D
http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=5&id=11
biotrade
Администратор

Назад към Слънцето - приятел и враг