Одорекс опаковка

Одорекс опаковка

Мнениеот анонимен_потребител » Сря Юни 24, 2009 3:19 pm

Използвам много от продуктите ви и съм много доволна от тях.Въпросът ми в момента е за Одорекс за ръце и подмишници.Доскоро ми действаше много добре-използвам го около 2 години,но забелязах,че капачката на последната опаковка,която си купих е по-различна от предишните.Възможно ли е да е имитация на вашия продукт или Вие сте сменили опаковката?Благодаря Ви предварително...:)
Потребители на Биотрейд ни попитаха...
анонимен_потребител

Re: Одорекс опаковка

Мнениеот biotrade » Сря Юни 24, 2009 5:28 pm

Не се притеснявайте, закупили сте оригиналнен продукт на Биотрейд. Съдържанието и активната съставка на Одорекс Део са същите. По настояване на наши клиенти са сменени единствено опаковката и парфюма.
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
Винаги четете внимателно етикетите на продуктите, преди да ги използвате.
biotrade
Администратор

Мнениеот biotrade » Вто Фев 16, 2010 12:59 pm

Здравейте на всички, които се чудят дали са си купили оригиналния Одорекс фут или Део! :D

От началото на 2010 ние започваме да пускаме на пазара обновена визия на всички продукти! Освен върху красивите нови опаковки, работим постоянно и върху усъвършенстването на формулите си, за да можем да отговорим на Вашите високи изисквания! Убедени сме, че промяната, която предприехме ще бъде приета положително от всички наши клиенти, защото това към което се стремим е отлично и изпитано качество на най-високо ниво!

Очакваме Вашите мнения и коментари за новата визия на Одорекс!
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
biotrade
Администратор

Мнениеот todor_20 » Вто Юни 22, 2010 2:07 pm

Здравейте Биотреид, закупих си новата опаковка на одорекс део и ефекта който получих е минимален, а като ползвах старата опаковка изпотяването спираше напълно за 10-15 дни... Ако може някакъв съвет ще съм благодарен...
todor_20

Мнениеот biotrade » Вто Юни 22, 2010 4:56 pm

todor_20 написа:Здравейте Биотреид, закупих си новата опаковка на одорекс део и ефекта който получих е минимален, а като ползвах старата опаковка изпотяването спираше напълно за 10-15 дни... Ако може някакъв съвет ще съм благодарен...

Здравейте,
смяната на опаковката по никакъв начин не влияе на ефективноста и действието на продукта, затова няма причина той да не ви действа. Състава на продукта не е променян и Ви съветваме да продължите да го прилагате така както сте прилагал старата опаковка.
Поздрави Биотрейд
biotrade
Администратор

Назад към Борба с изпотяването