черни точки

Re: черни точки

Мнениеот aleina » Вто Фев 23, 2010 1:05 pm

Здравейте, искам отново да повторя въпроса си. Дали е опасно сутрин след вашите продукти (било то Активния лосион, почистващия л-н, Pure skin или Melabel tonik) да се наняся хидратиращ крем-лосион със слабо съдържание (4%) на глюконолактон (PHA-полихидрокси киселини). Ще съм ви благодарна за отговора.
aleina

Мнениеот biotrade » Вто Фев 23, 2010 4:28 pm

aleina написа:Здравейте, искам отново да повторя въпроса си. Дали е опасно сутрин след вашите продукти (било то Активния лосион, почистващия л-н, Pure skin или Melabel tonik) да се наняся хидратиращ крем-лосион със слабо съдържание (4%) на глюконолактон (PHA-полихидрокси киселини). Ще съм ви благодарна за отговора.

Здравейте,
полихидрокси киселините са модерна и нова съставка, която тепърва навлиза на козметичния пазар и поради това ние нямаме все още конкретни наблюдения върху взаимодийствието на продуктите ни с нея. Освен това трудно може да се предвидят всички възможни взаимодействия с всички налични на пазара козметични продукти. Затова е важно да се спазват някои основни правила, а именно оставяне на интервал от поне 30 минути между нанасянията на 2 активни продукта, внимателно смесване и още по-внимателно наблюдение на кожата при първите няколко нанасяния на тези продукти . Хубаво е да се избягва едновременното прилагане на няколко различни терапии, както и употребата на много, различни продукти.
Като цяло РНА са ново поколение АНА с по-добра поносимост и по-лесно проникване на молекулата в кожата, но имат почти същото действие върху нея, както и познатите ни Алфа хидрокси киселини. В 4% концентрация не би трябвало кремът ви да си пречи с Акне аут активен или почистващ, но може да има леко засилване на действието на двата тоника, които са с коктейл от киселини -засилване на излющването и леко зачервяване.
За опасно въздействие и дума не може да става, но не забравяйте да оставяте интервал от поне 30 минути между нанасянията на продуктите. Ако Вие забележите нещо, което Ви притеснява, значи трябва да изключите употребата на някой от продуктите.
От предишния Ви пост останах с впечатление, че ще си купите друг слънцезащитен крем, защото Вашият е с SPF 15, което не е достатъчно при употреба на Мелабел или Пюър скин тоник. Ако искате да се пазите и от хлоазма категорично трябва да минете на по-висока защита поне фактор 30.
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
Винаги четете внимателно етикетите на продуктите, преди да ги използвате.
biotrade
Администратор

Мнениеот moni_2003 » Чет Фев 25, 2010 3:11 pm

Здравейте,
Искам да ви попитам по какъв начин да използвам продуктите ви, за да намаля омазняването ми по кожата - особено на гърба, деколтето и лицето. Имам ужасни пъпки най-вече по целия гръб - изстисках гнойните и ги мажа с АКТЕ АУТ ACTIV LOTION, който ги изсушава, но те все още си стоят и най-вероятно ще имам и белези.
Сапунът го ползвам сутрин и вечер, но кожата понякога ми става още по-мазна.
Как мога да намаля пъпките и омазняването си?
От вашите продукти имам сапуна, АКТЕ АУТ ACTIV LOTION и крем против акне - в каква последователност да ги използвам, за да имам отличен резултат и колко често може да се нанасят?
Благодаря ви предварително!
moni_2003

Мнениеот biotrade » Пет Фев 26, 2010 12:00 pm

moni_2003 написа:Здравейте,
Искам да ви попитам по какъв начин да използвам продуктите ви, за да намаля омазняването ми по кожата - особено на гърба, деколтето и лицето. Имам ужасни пъпки най-вече по целия гръб - изстисках гнойните и ги мажа с АКТЕ АУТ ACTIV LOTION, който ги изсушава, но те все още си стоят и най-вероятно ще имам и белези.
Сапунът го ползвам сутрин и вечер, но кожата понякога ми става още по-мазна.
Как мога да намаля пъпките и омазняването си?
От вашите продукти имам сапуна, АКТЕ АУТ ACTIV LOTION и крем против акне - в каква последователност да ги използвам, за да имам отличен резултат и колко често може да се нанасят?
Благодаря ви предварително!

Здравейте,
от колко време ползвате серията Акне аут?
За да имате трайно добри резултати трябва да ползвате серията поне няколко месеца с постоянство и упоритост. Сапунът можете да използвате колкото често Ви е необходим - сутрин и вечер е напълно достатъчно. Имайте предвид, че колкото по-често миете мазната кожа, тя толкова по-бързо започва да се омазнява, затова не трябва да прекалявате.
Крем Акне Аут и Акне аут Активен като правило не се прилагат един върху друг - с кремчето мажете пъпките, които са без гноен връх и са болезнени. С Акне Аут активен лосион мажете пъпките, които вече сте изтисквали,както и всички останали,също и местата на които виждате, че се образуват нови пъпки. Активният лосион прониква по-бързо в дълбочина и стига до възпалението по-точно, докато кремчето навлиза по-бавно, но въздейства по-дълго върху възпалението, затова е по-подходящо за затворени пъпки. За честотата на употреба - зависи от състоянието ви на момента, вие трябва да намерите вашият индивидуален оптимум, да наблюдавате кожата си и да решите кое е най-подходящо за нея. Можете да използвате продуктите както 2 пъти на ден, така и 4 пъти. Видимо подобрение ще имате след поне 2 седмици, когато ще сте овладяли възпалението. За изстискването по-добре се доверете на козметик, защото в противен случай можете да си причините белези и хиперпигментни петна. :( А какво става с Пюър скин?
Поздрави
Съдържанието на този форум служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние, винаги се съветвайте с лекар.
biotrade
Администратор

Мнениеот moni_2003 » Съб Мар 06, 2010 8:19 pm

Здравейте,
Благодаря ви за изчерпателния отговор.
Пюър скин го ползвам така, както ми препоръчахте и съм доволна.
Самите ви продукти са много добри и виждам, че има голямо подобрение. Използвала съм различна козметика, но такива добри резултати получавам само от вашата козметика.
moni_2003

Мнениеот валентина » Сря Май 26, 2010 9:38 pm

Здравейте.Искам да попитам кой продукт да изпозлвам за моето лице,аз имам само черни точки,кожата ми не е много мазна,но не е и суха.Сигурно има отговори на моят въпрос,но малко ме домързява да ги прочета.Благода за отговора :)
валентина

Мнениеот biotrade » Чет Май 27, 2010 2:26 pm

валентина написа:Здравейте.Искам да попитам кой продукт да изпозлвам за моето лице,аз имам само черни точки,кожата ми не е много мазна,но не е и суха.Сигурно има отговори на моят въпрос,но малко ме домързява да ги прочета.Благода за отговора :)

Здравейте,
след като нямате проблемна кожа, най-подходящо за Вас е да се мажете с Акне Аут крем сутрин и вечер (само върху местата, където са съсредоточени черните точки), както и да измивате лицето си вечер с Акне Аут сапун. Това значително трябва да редуцира появата на нови черни точки.
Поздрави
biotrade
Администратор

Мнениеот mal4oto » Вто Сеп 07, 2010 4:03 pm

Здравейте имам много черни точки ама адски много..от тях ми излизат и пъпки някои гнойни други не.ходя на козметик от скоро полойението е по-добре малко с пъпките де но черните точки се появяват адски бързо след почистването.и имам много червени петна останали които сиг с времето ще се махнат но все пак е ужасно.
mal4oto

Предишна

Назад към Акне - лечение и профилактика