aleina написа:Здравейте, искам отново да повторя въпроса си. Дали е опасно сутрин след вашите продукти (било то Активния лосион, почистващия л-н, Pure skin или Melabel tonik) да се наняся хидратиращ крем-лосион със слабо съдържание (4%) на глюконолактон (PHA-полихидрокси киселини). Ще съм ви благодарна за отговора.
moni_2003 написа:Здравейте,
Искам да ви попитам по какъв начин да използвам продуктите ви, за да намаля омазняването ми по кожата - особено на гърба, деколтето и лицето. Имам ужасни пъпки най-вече по целия гръб - изстисках гнойните и ги мажа с АКТЕ АУТ ACTIV LOTION, който ги изсушава, но те все още си стоят и най-вероятно ще имам и белези.
Сапунът го ползвам сутрин и вечер, но кожата понякога ми става още по-мазна.
Как мога да намаля пъпките и омазняването си?
От вашите продукти имам сапуна, АКТЕ АУТ ACTIV LOTION и крем против акне - в каква последователност да ги използвам, за да имам отличен резултат и колко често може да се нанасят?
Благодаря ви предварително!
валентина написа:Здравейте.Искам да попитам кой продукт да изпозлвам за моето лице,аз имам само черни точки,кожата ми не е много мазна,но не е и суха.Сигурно има отговори на моят въпрос,но малко ме домързява да ги прочета.Благода за отговора
Назад към Акне - лечение и профилактика
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта